Ste se naveličali kadi in želite tuš kabino? Želite novo barvo v vašem domu? Menjate streho ali vam manjkajo le snegolovi? Se vam je pokvaril splakovalnik ali pa vam pušča pipa? Potrebujete kvalitetnejšo izolacijo ali novo fasado? Vam je zmanjkalo vijakov, lepila ali tesnilne mase? Morate obrezati drevje in potrebujete lestev ter škarje za veje? Sanjarite o samohodni kosilnici in novem zalivalniku trave? Sestavljate pohištvo pa vam manjka dober akumulatorski vijačnik ali izvijač?

Preberi več 

 
 
 

Kontaktni podatki

Kontaktni podatki

SAM Nazarje

Lesarska cesta 2
3331 Nazarje

tel: 03 83 92 760, 03 83 92 761, 03 83 92 762

fax: 03 83 92 765
e-pošta: naz@sam.si
www.sam.si

Odpiralni čas:
ponedeljek-petek: 7.00 - 19.00
sobota 7.00-13.00

 
 
 

3d sprehod

 

Lokacija

 
 
 

Vsa prodajna mesta SAM

Podjetje SAM že 25 let obrtnikom in individualnim kupcem zagotavlja pestro ponudbo gradbenega materiala, orodja, železnine, vodovodnega in elektromateriala, keramike, kopalniške opreme, talnih oblog, stavbnega pohištva, izdelkov za vrt ter raznoterih izdelkov široke potrošnje. Sodobne prodajne centre SAM najdete na šestih lokacijah po Sloveniji – v Jaršah pri Radomljah, Domžalah, Kamniku, Latkovi vasi, Nazarjah, Trbovljah in Ormožu – in prav vsi se ponašajo tako s kakovostno ponudbo, kot prijaznostjo in strokovnostjo prodajnih svetovalcev.

Naj gre za gradnjo, prenovo ali preurejanje prostorov v hiši ali več stanovanjskem objektu, vam v prodajnih centrih SAM pomagamo, da bo vaš bivalni prostor kvalitetno zgrajen, obnovljen in vzdrževan. Zaradi bogate baze obrtnikov, ki prav tako kot individualni kupci radi kupujejo pri nas, vam lahko priporočimo pravega strokovnjaka za določeno delo. To nam omogoča več kot 25 let izkušenj na področju sodelovanja s profesionalnimi izvajalci obrtniških del.

 
 
 
 
 
 

 • Popolna ponudba
   

  Popolna ponudba

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom.
   
 • Celovita rešitev
   

  Celovita rešitev

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 • Strokovna usposobljenost
   

  Strokovna usposobljenost

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 
 
 
 
 

Prijavi se in bodi obveščen o naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.