Florijan Celarec, u.d.i.a.

Florijan Celarec, u.d.i.a.

Florijan Celarec se je podal v gradbene vode že v najstniških letih, ko je obiskoval Srednjo gradbeno šolo. Svoje znanje je želel nadgraditi, zato je vpisal študij arhitekture na ljubljanski Fakulteti za arhitekturo. Tekom študija je nenehno sodeloval na različnih projektih arhitekturnega biroja Tloris d.o.o. in se tako tudi v praksi naučil adaptacije stanovanj in poslovnih prostorov ter projektiranja trgovskih in gostinskih objektov. Kot pravi sam, je zanj  »premagati prostorske in zakonske omejitve ter za naročnika ustvariti funkcionalen prostor s kvalitetnim ambientom glavno vodilo pri vseh projektih«.

Že v študentskih letih je Florijan pripravljal tudi načrte za pohištvo. Po končanem študiju je želel še na tem področju pridobiti praktično znanje, zato je opravil usposabljanje za mizarja. Z novo osvojenimi znanji in izkušnjami je spoznal zakonitosti izdelave opreme za stanovanja, zato še toliko bolj ve, kateri detajli so pomembni pri oblikovanju stanovanjskega pohištva.

SAMovi ekipi strokovnjakov na področju kopalnic in talnih oblog se je pridružil pred dvema letoma. Od tedaj svoja znanja in izkušnje preliva na papir ter vam pomaga ustvariti popolno kopalnico.

 

Oglejte si prispevek iz oddaje Ambienti, kjer Florijan Celarec predstavi postopek prenove kopalnice, izpostavi aktualne trende in praktične rešitve ter predstavi Salon kopalnic SAM >>

 
 
 
 

 • Popolna ponudba
   

  Popolna ponudba

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom.
   
 • Celovita rešitev
   

  Celovita rešitev

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 • Strokovna usposobljenost
   

  Strokovna usposobljenost

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.