Izris kopalnice v treh korakih


 • IZPOLNITE

  Izpolnite obrazec in se naročite na 3D izris kopalnice ali Izmero na domu. Storitve so plačljive, plačan znesek pa velja kot dobropis, ki ga lahko vnovčite v enem od naših salonov kopalnic.


 • ZABELEŽITE

  Za pripravo 3D izrisa potrebujemo mere vaše kopalnice, pozicijo vrat in oken ter vodovodne in kanalizacijske napeljave. Zabeležite si vse potrebne mere, če želite pa vse to za vas opravi naš arhitekt Florijan Celarec. Če želite celostno storitev svetovanja, izmere in 3D izris kopalnice, se naročite na izmero na domu.


 • PRIDITE

  Pridite v enega od SAMovih salonov kopalnic, kjer vam bomo pomagali izbrati kopalniško opremo in pripravili 3D izris kopalnice.


 

 

Naroči se na izris

 
Želim: *  
 
Vrsta gradnje: *  

Se želite naročiti tudi na naše e-novice?


Naročnik storitve 3D izris kopalnice ali 3D izris kopalnice z izmero na domu dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi z namenom, da me lahko naknadno kontaktira in se z menoj dogovori za izvedbo naročene storitve. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen izvedbe storitve Arhitekt svetuje, Politiko varstva osebnih podatkov ter s Splošnimi pogoji poslovanja storitve Arhitekt svetuje.

3D izris kopalnice
 
 
 

3D izris kopalnice 

v enem od naših salonov kopalnic pripravimo skupaj z vami in tako upoštevamo vse vaše želje. 3D izris kopalnice vključuje tloris, naris in stranski ris ter popis vsega vključenega materiala. Cena 3D izrisa znaša 50€, znesek pa šteje kot dobropis, ki ga lahko izkoristite v 30ih dneh od datuma izrisa, v enem od naših salonov kopalnic, ob nakupu kopalniške opreme v skupni vrednosti nakupa nad 200€.

Izmera na domu in arhitekturno svetovanje 

je storitev, sestavljena iz dveh delov. Najprej vas na domu obišče arhitekt Florijan Celarec, ki vašo kopalnico natančno premeri in v pripravi načrt, kjer označi pozicijo vrat, oken, vodovodnih in kanalizacijskih vodov ter drugih elementov pomembnih pri načrtovanju kopalnice. Ob obisku si zabeleži katere rešitve so za vaš prostor najbolj primerne in vam svetuje pri izbiri in postavitvi sanitarne keramike. Drugi del te celostne storitve je vaš obisk enega izmed salonov kopalnic SAM, kjer vam bomo po arhitektovih napotkih in vaših željah ustvarili 3D izris kopalnice. Storitev, ki vključuje izmero na domu, svetovanje in 3D izris kopalnice stane 100€. Znesek velja kot dobropis, ki ga lahko uveljavite v enem od naših salonov kopalnic, ob nakupu kopalniške opreme v vrednosti nakupa nad 200€, v 30ih dneh od datuma 3D izrisa. 
 
 
 
 

 • Popolna ponudba
   

  Popolna ponudba

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom.
   
 • Celovita rešitev
   

  Celovita rešitev

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 • Strokovna usposobljenost
   

  Strokovna usposobljenost

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.