OBVESTILO O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV, KI SE POŠILJAJO OB NAROČILU NA STORITEV ARHITEKT SVETUJE: 3D IZRIS KOPALNICE ALI 3D IZRIS KOPALNICE Z IZMERO NA DOMU

Komu se posredujejo osebni podatki, ki jih podam ob naročilu na storitev?

Osebni podatki, ki jih podate ob naročilu storitve 3D izris kopalnice ali 3D izris kopalnice z izmero na domu se posredujejo družbi SAM Podjetje za komercialni inženiring d.o.o. Domžale, Preserska cesta 1, 1235 Radomlje (v nadaljevanju podjetje SAM), z namenom, da vas podjetje SAM lahko kontaktira in se z vami dogovori za izvedbo naročene storitve.

Podjetje SAM kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Podjetje SAM osebne podatke obdeluje v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov ima sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Povzetek pravilnika – Politika varstva osebnih podatkov - je javno objavljen na spletni strani podjetja. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom podjetja SAM.

Kdaj podjetje SAM prejme moje osebne podatke, ki jih posredujem ob naročilu na storitev?

Podjetje SAM vaše osebne podatke prejme šele, ko v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja potrdite naročilo storitve.

Koliko časa in za kakšen namen podjetje SAM obdeluje moje osebne podatke?

S tem ko potrdite, da ste seznanjeni s Splošnimi pogoji poslovanja storitve Arhitekt svetuje, Obvestilom o varstvu osebnih podatkov in Politiko varstva osebnih podatkov , izrazite svoje strinjanje, da se vaši osebni podatki (ime in priimek, elektronski naslov in telefonska številka) hranijo v bazi podjetja SAM za namen nadaljnjega kontaktiranja s strani podjetja SAM glede izvedbe storitve 3D izrisa kopalnice ali 3D izrisa kopalnice z izmero na domu in sicer še 2 leti od naročila na storitev.

V kolikor ob naročilu storitve dovolite, da podjetje SAM osebne podatke uporabi tudi za namen trženja oziroma obveščanja o novostih poslovanja in ponudbe, izrazite svoje strinjanje, da se vaši osebni podatki (ime in priimek, elektronski naslov in telefonska številka) do vašega preklica hranijo v bazi podjetja SAM za namen trženja in da vas lahko podjetje SAM obvešča o novostih poslovanja in ponudbe.

Preklic vaše privolitve v obdelavo podatkov za namen trženja lahko podate kadarkoli na elektronski naslov marketing@sam.si.

Ali se bodo podatki posredovali tretjim osebam?

Podjetje SAM vaših osebnih podatkov brez vaše zahteve nikoli ne bo posredovalo tretjim osebam.

Vaše osebne podatke podjetje SAM brez vase izrecne privolitve tudi nikoli ne bo posredovalo v druge države ali mednarodne organizacije.

Kdo so uporabniki podatkov?

Uporabnik podatkov je podjetje SAM.

Kako bo podjetje SAM uporabljalo moje osebne podatke, ki jih posredujem ob prijavi na storitev?

Osebne podatke, ki jih posredujete ob prijavi na storitev, bo uporabljalo podjetje SAM za namen oziroma več namenov za katere ste osebne podatke posredovali.

Vaši osebni podatki v podjetju SAM ne bodo predmet avtomatizirane obdelave ali profiliranja.

Kako so zavarovani moji osebni podatki v podjetju SAM?

Zavarovanje osebnih podatkov poteka skladno z določili Pravilnika o varstvu osebnih podatkov. Izpolnjena naročila na katerih so navedeni osebni podatki prejme družba The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, a State of Georgia limited liability companyd kot pogodbeni obdelovalec podjetja SAM in jih posreduje podjetju SAM.

Po prejemu naročilnic v podjetje SAM, osebne podatke iz naročilnice s pravilnikom pooblaščene osebe vnesejo v ustrezno evidenco podjetja SAM. Dostop do računalniškega sistema in evidence je mogoč le preko posamezne računalniške enote in preko osebnega gesla posameznika. Dostop do prostorov družbe je ustrezno zavarovan.

Kakšne so moje pravice z zvezi z posredovanimi osebnimi podatki?

Podjetje SAM ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Pravico imate, da kontrolirate izvrševanje te obveznosti. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam podjetje SAM omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da podjetje SAM vaše osebne podatke posreduje drugi fizični ali pravni osebi, ki jo vi določite.

Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na elektronski naslov marketing@sam.si.

Podjetje SAM bo na vašo zahtevo odgovorilo v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v roku 30 dni.

V primeru, da z našim odgovorom na vaš zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

Upravljavec osebnih podatkov je:
SAM Podjetje za komercialni inženiring d.o.o. Domžale
Preserska cesta 1
1235 Radomlje

Kontaktna oseba za varstvo osebnih podatkov je:
Anita Osolin
e-naslov: marketing@sam.si
telefon: 01 729 88 10

 
 
 
 

 • Popolna ponudba
   

  Popolna ponudba

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom.
   
 • Celovita rešitev
   

  Celovita rešitev

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 • Strokovna usposobljenost
   

  Strokovna usposobljenost

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.