POPRAVI SAM: Montaža WC deske

POPRAVI SAM: Montaža WC deske

13.11.2017

Ste kupili novo WC desko? Morda takšno, z zanimivim motivom, ki bo dal piko na i vaši kopalnici? Ali pa morate WC desko zamenjati, ker se vam je pokvarila stara?

Če se s tem (p)opravilom srečujete prvič, kar brez strahu! Montaža WC deske je zares nezahtevno opravilo, le prav se ga je potrebno lotiti, da bo deska lepo nameščena na robove WC školjke in se kasneje ne bo premikala.

Za montažo običajne WC deske potrebujete:

* Vse pripomočke lahko kupite v naših trgovinah.

Navodila:

  1. Odvijte novo WC desko iz embalaže in si pripravite vse njene priložene dele.
  2. V luknjo na vsaki strani pokrova deske vstavite plastično cevko.
  3. Na vsak tečaj namestite najprej kovinsko, nato pa še gumijasto podložko.
  4. Tečaje nataknite na pokrov, nato pa pokrov namestite na školjko tako, da tečaje vstavite skozi temu namenjene odprtine v školjki.
  5. Na spodnjo stran vsakega tečaja nataknite kovinsko podložko, nato pa privijte matico in jo zategnite s ključem. Pazite, da matice ne privijete premočno, vendar pa vseeno dovolj, da se deska ne bo premikala.
  6. Preverite, če se WC deska lepo odpira/zapira in je dovolj trdno fiksirana na školjko. Če se deska premika, matico še rahlo privijte.
 

Nasveti

 
Nazaj
 
 

So ti všeč vsebine, ki jih objavljamo?

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen o novih objavah, naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.