NAREDI SAM: Viseči kozarci za shranjevanje

NAREDI SAM: Viseči kozarci za shranjevanje

29.12.2017

Vijaki, vložki, matice, podložke, tesnila in drugi drobni kosi orodja se pogosto brez pravega reda valjajo po različnih koncih delavnice ali pa so skriti nekje v škatlah in predalih, kjer jih težko najdemo, ko jih potrebujemo.

Predstavljamo vam hitro, preprosto in poceni rešitev za shranjevanje železnine in drugega drobnega materiala, ki bo poskrbela za večjo urejenost in preglednost v vaši delavnici.

Potrebujete:

* Vse pripomočke lahko kupite v naših trgovinah.

Navodila:

  1. Na spodnjo stran police položite pokrovček, nanj postavite vijak in ga s kladivom rahlo udarite – le toliko, da vijak preluknja pokrovček in se zapiči v les – nato vijak do konca privijte z izvijačem. V isti pokrovček kakšen centimeter stran od prvega vijaka, privijte še drugi vijak. S tem preprečite, da bi se pokrovček kasneje ob privijanju/odvijanju kozarcev, vrtel.

    Enako naredite še z ostalimi pokrovčki. Bodite pozorni, da jih razporedite toliko narazen, da bo med njimi dovolj prostora za kozarce.
    Viseči kozarci za urejeno delavnicoViseči kozarci za urejeno delavnico
    Viseči kozarci za urejeno delavnicoViseči kozarci za urejeno delavnico
  2. Polico obrnite in jo pritrdite na steno. V kozarčke pospravite vijake, matice, podložke in drugi železnino, nato pa kozarce privijte na pokrovčke na spodnji strani police.
    Viseči kozarci za urejeno delavnicoViseči kozarci za urejeno delavnico

Namig: takšen sistem shranjevanja se odlično obnese tudi za druge namene, na primer v kuhinji, kjer lahko v kozarce pospravite različne čaje, kavo, zelišča, začimbe …

 

E-novice

Prijavi se in bodi obveščen o naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

Nazaj
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.