NAREDI SAM: Koš za perilo

NAREDI SAM: Koš za perilo

22.06.2018

Izdelajte sami minimalističen koš za umazano perilo, ki bo nepogrešljiv in hkrati čudovit dodatek v vaši kopalnici.

Poleg tega, da boste ob ustvarjanju zagotovo uživali, boste s tem pridobili tudi zanimiv in unikaten kos pohištva, ki bo natanko takšne velikosti, kot ga potrebujete in točno takšne barve, kot si je želite. 

Potrebujete:

Navodila:

  1. Odrežite 130 cm dolg kos žične ograje.
  2. Iz ograje zvijte valj tako, da se prvi del mreže prekriva z zadnjim za širino dveh odprtin, nato pa na obeh koncih zapognite žice.
  3. Mrežastemu valju na eni strani s kleščami odstranite spodnjo žico.
  4. Valj pobarvajte z barvo v spreju.
  5. Iz OSB plošče izrežite krog premera 31 cm, ki bo služil za dno koša.
  6. Z barvo v spreju pobarvajte izrezano dno po zgornji ploskvi in ob straneh, spodnja ploskev pa lahko ostane nepobarvana saj kasneje ne bo vidna.
  7. Ko se barva posuši, dno koša namestite na tisto stran mrežastega valja, ki ste ji prej odstranili spodnjo žico. Dno namestite na mrežo tako, da preostale konce žice najprej zapognete, nato pa jih na podlago pritrdite s pnevmatskim spenjalnikom.
  8. Na koncu čez mrežasti valj napnite vrečo iz blaga, jo na vrhu zavežite s trakom in koš za perilo je narejen!
 

Nasveti

 
Nazaj
 
 

So ti všeč vsebine, ki jih objavljamo?

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen o novih objavah, naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.