NAREDI SAM: Stojalo za vrtno orodje

NAREDI SAM: Stojalo za vrtno orodje

03.08.2018

Garaža ni le prostor, kamor spravite svoje jeklene konjičke, odlagališče orodja ali nepotrebne krame. Garaža je lahko tudi oaza miru in vir navdiha, seveda le, če v njej vlada red.

Izdelajte sami preprosto stojalo za vrtno orodje, ki ga pritrdite na steno. Orodje vas bo tako vedno pričakalo lepo pospravljeno na svojem mestu, vaša garaža pa bo ves čas lepo urejena, prostor v njej pa dobro izkoriščen.

Potrebujete:

Navodila:

  1. Dve letvici z zidnimi vijaki pritrdite na steno, med njima naj bo približno 1 m razmaka.
  2. Na vsaki letvici s svinčnikom označite mesto, kamor boste namestili cev. Spodnja in zgornja letvica morata biti skladni.
  3. Za štiri različna orodja odrežite osem enakih, 30 cm kanalizacijskih cevi. Za lepši videz in zaradi lažjega vijačenja, cevi odrežite malo pod kotom.
  4. Z vijačnikom pritrdite štiri kose cevi na zgornjo, in štiri kose cevi na spodnjo letvico.
  5. Stojalo postavite ob steno in vanj pospravite orodje.

Oglejte si še nasvet za izdelavo visečih kozarcev za shranjevanje - preprosto in poceni rešitev za shranjevanje vijakov, vložkov, matic, podložk, tesnil in drugega drobnega materiala.

 

Nasveti

 
Nazaj
 
 

So ti všeč vsebine, ki jih objavljamo?

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen o novih objavah, naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.