NAREDI SAM: Soba čudes

NAREDI SAM: Soba čudes

28.09.2018

Ko vstopimo v otroško sobo, stopimo v pravljični svet, v svet vitezov in princes, ogenj bruhajočih zmajev, začaranih gozdov, pojočih indijancev, smejočih se zajčkov in sladkosnedih medvedkov.

Soba postane čarobna predvsem z otroško domišljijo, seveda pa tudi z malce naše pomoči.

Potrebujete:

Navodila:

  1. Najprej pripravite prostor. Vse manjše predmete pospravite v omare ali jih skupaj s stoli in drugimi manjšimi kosi pohištva prenesite v drug prostor. Večje pohištvo odmaknite od sten. Tla in pohištvo zaščitite z zaščitno foljo.
  2. S sten odstranite morebitne madeže. Pri manjših madežih si lahko pomagate z brusnim papirjem, za večje madeže ali nepravilnosti na stenah pa bo bolj primeren brusilnik za zidove.
  3. Z belo zidno barvo najprej prepleskajte robove, strope in tiste dele stene, ki jih želite ohraniti bele.
  4. Nato se lotite lepljenja zaščitnih trakov, da boste kar se da hitro in natančno nanesli različne odtenke barvnih črt ali trikotnikov.
  5. Z različnimi barvnimi odtenki prepleskajte površine trikotnikov in črt.
  6. Ko se barva posuši, s stene odstranite zaščitne trakove.
 

Nasveti

 
Nazaj
 
 

So ti všeč vsebine, ki jih objavljamo?

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen o novih objavah, naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.