Naredi SAM: Zidna svetilka

Naredi SAM: Zidna svetilka

19.10.2018

Izdelajte si čudovito zidno svetilko, ki bo poskrbela za prijetno atmosfero ponoči ter obenem zanimiv okras, ki ga boste lahko občudovali čez dan.

Pripomočki:

Navodila:

  1. Na strešnik zarišite vzorec in označite mesta, kjer boste izvrtali luknje. Priporočljivo je, da luknje niso preveč skupaj, saj bo manj možnosti, da bi vam strešnik kasneje med vrtanjem počil.
  2. Z baterijskim vrtalnikom na označenih mestih previdno izvrtajte luknje.
  3. Z barvo v spreju pobarvajte kotne opornike in vijake.
  4. Iz kotnih opornikov izdelajte dve držali, s katerima boste strešnik pritrdili na steno: en opornik postavite na drugega tako, da skupaj tvorita obliko "U", nato pa ju z matico in podložko pritrdite skupaj.
  5. Kotna opornika postavite na steno približno 30 cm pod žarnico, vodoravno pa naj bo razdalja med njima približno 10 cm. S svinčnikom si označite mesta, kjer boste zavrtali luknje. Izvrtajte luknje, vanje vstavite zidne vložke in nato na steno z vijaki pritrdite kotna opornika.
  6. Strešnik namestite v opornik in zidna svetilka je narejena!
 

Nasveti

 
Nazaj
 
 

So ti všeč vsebine, ki jih objavljamo?

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen o novih objavah, naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.