Popravi, preoblikuj: STOLIČKA

Popravi, preoblikuj: STOLIČKA

18.06.2019

Zakaj bi staro pohištvo zavrgli, če pa lahko z malce spretnosti iz njega naredimo čudovit in uporaben nov izdelek? Poglejte si, kako lahko naredite iz starega stola, ki bi sicer končal na odpadu, čudovito poličko STOLIČKO!

Z nekaj iznajdljivosti in domišljije lahko STOLIČKO povsem prilagodite svojim željam in jo uporabite za različne namene: na primer kot poličko-obešalnik v kopalnici, v predsobi, okras na steni v dnevni sobi, ali pa jo obesite kar v garaži.

Sam x Preoblikovalnica

 Orodje: 

Pripomočki: 

Navodila:

 1. Razstavite stol: odžagajte stran sedalo tako, da ostane le naslonjalo skupaj z zadnjima dvema nogicama stola. Na odžaganem mestu površino dobro pobrusite - najprej z grobim, nato pa s finejšim brusnim papirjem, da postane čim bolj gladka.
  Stolička: razstavimo stolStolička: razstavimo stolStolička: pobrusimo robove
 2. Odmerite in razrežite deske za nosilno poličko. Ta naj bo sestavljena iz štirih delov: zadnje stranice, spodnje stranice in dveh stranskih kosov. Dolžino in obliko poličke prilagodite glede na obliko vašega stola.
  Stolička: odmeri in razreži deske za nosilno poličkoStolička: odmeri in razreži deske za nosilno poličkoStolička: odmeri in razreži deske za nosilno poličkoStolička: odmeri in razreži deske za nosilno poličkoStolička: odmeri in razreži deske za nosilno poličkoStolička: odmeri in razreži deske za nosilno poličko
 3. Sestavite poličko in jo pritrdite na stol.
  Stolička: sestavite poličko in jo pritrdite na stolStolička: sestavite poličko in jo pritrdite na stolStolička: sestavite poličko in jo pritrdite na stol
 4. Stoličko pobarvajte z izbrano barvo za les, počakajte, da se barva popolnoma posuši, nato pa stoličko le še obesite na steno!
  Popravi, preoblikuj: STOLIČKA
 

Nasveti

 
Nazaj
 
 

So ti všeč vsebine, ki jih objavljamo?

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen o novih objavah, naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.