Naredi SAM: Zabavni škropilnik

Naredi SAM: Zabavni škropilnik

19.07.2019

Je za otroke poleti še kaj bolj zabavnega, kot so igre z vodo? Z malce iznajdljivosti jim lahko pripravite pravo vodno zabavo kar na domačem vrtu.

Poglejte si, kako lahko preprosto izdelate zabavni škropilnik, nad katerim bodo vaši otroci nedvomno navdušeni. Zagotovo pa vam ga bodo z veseljem pomagali tudi sestaviti.

Zabavni škropilnik je idealen tudi za nepozabno otroško zabavno na družinskih piknikih, rojstnih dnevih, praznovanjih ...

Pripomočki:

Navodila:

 1. Razrežite PP cevi po kosovnici. Dolžine cevi lahko popolnoma prilagodite vašim željam, odvisno od tega kako velik/visok škropilnik želite narediti. Mi smo daljše, navpične cevi razrezali na dolžino 1,5 m.
  Naredi SAM: Zabavni škropilnik - kosovnica
 2. Iz kosov cevi in T-kosov sestavite pravokoten okvir, za spodnji del škropilnika. V okvir vstavite še en dodaten T-kos, na katerega boste kasneje priklopili vodo.
 3. Vsem šestim daljšim cevem odžagajte na obeh koncih nekaj centimetrov, tako, da dobite popolnoma gladko cev brez zaključkov. 
 4. Cevi vstavite v T-kose na okvirju tako, da so obrnjene navpično navzgor. Na vrhu jih vzdolžno povežite skupaj tako, da ponovno uporabite krajše cevi in T-kose.
 5. V preostale cevi z majhnih svedrom izvrtajte luknjice približno 3 cm narazen ter jih namestite prečno.
 6. V T-kos, ki ste ga dodali na spodnji okvir škropilnika le še priklopite na vrtno cev in zabava se lahko začne!

Dodaten nasvet: da bo škropilnik še bolj stabilen, lahko vse spoje ojačate z vijaki.

 

Nasveti

 • NASVETI ZA POPOLNO ZELENICO

  17.07.2019

  Redna košnja, zalivanje, gnojenje in še marsikaj je ključnega pomena za rast lepe, goste, zelene in zdrave trate. Preberite si koristne napotke, kako vzdrževati vašo zelenico. 

  Več o ...
   
 • ZUNANJA OSVETLITEV

  17.06.2019

  Kako osvetliti okolico hiše, teraso ali balkon? Katera svetila izbrati in na kaj ne smemo poszabiti? Preberite!

  Več o ...
   
 • Naredi SAM: Zeliščni vrt

  05.04.2019

  Če imate na vrtu dovolj prostora, si le omislite svoj zeliščni vrtiček. Poglejte si, kako preprosto ga je narediti!

  Več o ...
   
 • Visoke grede

  12.03.2019

  Kako lahko sami naredite visoko gredo, kaj in kdaj vanjo posaditi ter katere so njene glavne prednosti. Preberite koristen nasvet o visokih gredah.

  Več o ...
   
 
Nazaj
 
 

So ti všeč vsebine, ki jih objavljamo?

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen o novih objavah, naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.