LJUBIM TE, ZELENO, LJUBIM

LJUBIM TE, ZELENO, LJUBIM

08.03.2017

Ljubim te, zeleno, ljubim, so verzi španskega pesnika Federica Garcie Lorce, v prevodu letošnjega Prešernovega nagrajenca Aleša Bergerja. Lorca je z zeleno opeval rodno Andaluzijo, a tudi mi se lahko poistovetimo s temi besedami, ko opazujemo okolico naših krajev.

Zelena barva pomirja in sprošča, vliva zaupanje in vpliva na boljšo komunikacijo ter kreativnost. Zakaj ne bi pozitivizma te barve vnesli tudi v vaš dom, bodisi z zelenim travnikom pred hišo, lončnicami v dnevni sobi ali barvo sten

Če boste z zeleno prebarvali stene vašega doma, vam predstavljamo nekaj odtenkov povzetih iz narave. 

Čisto takega po vašem okusu pa vam namešajo v naših mešalnicah barv.

 

Nasveti

 
Nazaj
 
 

So ti všeč vsebine, ki jih objavljamo?

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen o novih objavah, naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.