Popravi, preoblikuj: MULTIFUNKY GAJBICA

Popravi, preoblikuj: MULTIFUNKY GAJBICA

30.07.2019

MULTIuporabna in ravno prav FUNKY, to je MULTIFUNKY GAJBICA!

Uporabite jo lahko za veliko različnih namenov: na primer kot zabojček za shranjevanje sadja, copat ali otroških igrač, lahko je košara za kolo, ali pa se po potrebi preobrazi v pohištvo, na primer omarico v dnevni sobi, pručko, predal za čevlje.. 

Lesena MULTIFUNKY GAJBICA je trdna in trpežna zato vam bo odlično služila dolga leta.

Zdaj pa le hitro po orodje - v svojo delavnico ali v trgovino Sam - poiščite nekaj starih odsluženih desk in jih preoblikujte v svojo novo MULTIFUNKY GAJBICO!

Popravi, preoblikuj: MULTIFUNKY GAJBICAOrodje:

Pripomočki:

Navodila:

 1. Odmerite in razrežite deske tako, da dobite:
  - 8 deščic velikosti 40 x 7 cm
  - 4 deščice velikosti 27 x 7 cm
  - 4 deščice velikosti 17 x 7 cm
 2. Iz dveh daljših in dveh srednje dolgih deščic sestavite okvir ter ga privijte skupaj z vijaki. Postopek ponovite in naredite še en okvir. Tako ste dobili spodnji in zgornji okvir gajbice.
 3. Prvi okvir položite na ravno površino, nato pa v vsak vogal postavite najkrajše deščice tako, da bo vsaka deščica vzporedna z eno stranico okvirja. Nato deščice iz obeh strani z vijaki pritrdite na okvir.
 4. Na izdelano leseno konstrukcijo sedaj nataknite še drugi okvir in ga prav tako pritrdite z vijaki.
 5. Preostale štiri daljše deščice enakomerno vzdolžno  položite na sestavljen okvir tako, da dobite dno gajbice. Deščice ob robovih z vijaki pritrdite na okvir in gajbica je pripravljena na uporabo!
 

Nasveti

 
Nazaj
 
 

So ti všeč vsebine, ki jih objavljamo?

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen o novih objavah, naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.