Popravi, preoblikuj: ROŽNA MIZA

Popravi, preoblikuj: ROŽNA MIZA

19.08.2019

Les je izjemno hvaležen material za preoblikovanje in ponovno uporabo. Nekaj ročnih spretnosti in dobra ideja, pa lahko stare deske, polomljeno leseno pohištvo ali odslužene palete spremenite v čisto nov, unikaten kos pohištva - na primer ROŽNO MIZO!

Praktična, nizka lesena mizica z vgrajenim koritom za lončnice bo zagotovo zanimiv izziv tudi za nekoliko bolj izkušene domače mojstre.

Poleti lahko ob ROŽNI MIZI posedate zunaj na terasi, v prijetnem senčnem kotičku na vrtu, notri pa vam bo odlično služila kot klubska mizica. Ne glede na to, kam jo boste postavili, prijeten kotiček za sprostitev ali klepet s prijatelji bo zagotovljen!

Popravi, preoblikuj: ROŽNA MIZA

Orodje:

Pripomočki:

Navodila:

 

Nasveti

 
Nazaj
 
 

So ti všeč vsebine, ki jih objavljamo?

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen o novih objavah, naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.