Naredi SAM: Napis iz žice

Naredi SAM: Napis iz žice

28.08.2019

Organizirate doma praznično družinsko kosilo ali pa morda večerjo za prijatelje? Presenetite vaše goste s simpatičnim pogrinjkom.

Oblikujte iz žice njihova imena in jih položite v krožnike na prtičke, dodajte zraven vejico svežega timijana, rožmarina, bazilike ... in miza je pripravljena!

Oblikovanje napisov iz žice je zelo preprosto in zabavno. Če se ob tem prebudi vaša ustvarjalna žilica, le pustite domišljiji prosto pot! Prepričani smo, da vam idej zlepa ne bo zmanjkalo. Za dodaten navdih pa si lahko spodaj ogledate še dva zanimiva primera dekoracij iz žice, s katerima lahko polepšate vaš dom.

Pripomočki:

Navodila:

Način #1

  1. Na deščico s pisanimi črkami napišite izbrano ime ali besedo.
  2. Nato zabijte žebljičke na vseh mestih, kjer se črta prelomi, spremeni smer ali seka z drugo črto.
  3. Okrog žebljičkov napeljite spajkalno žico, jo snamite iz deščice in napis je narejen! Če je potrebno, s prsti nekoliko popravite obliko, da dobite lepše zaobljene krivulje.

Način #2

  1. Na papir s pisanimi črkami napišite izbrano ime ali besedo.
  2. Zapisano besedilo uporabite kot šablono, po kateri s spajkalno žico z rokami oblikujte napis. Posamezne črke sproti, ko jih naredite, na papir pritrdite z lepilnim trakom, da boste besedilo lažje oblikovali naprej. Pri oblikovanju ostrejših zavojev si pomagajte s kleščami.
Naredi SAM: Dekoracija iz žice
Naredi SAM: Dekoracija iz žiceNaredi SAM: Dekoracija iz žice
 

Nasveti

 
Nazaj
 
 

So ti všeč vsebine, ki jih objavljamo?

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen o novih objavah, naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.