Naredi SAM: Voziček za drva iz vodovodnih cevi

Naredi SAM: Voziček za drva iz vodovodnih cevi

16.11.2018

Izdelajte sami praktičen industrijski voziček za shranjevanja drv, ki bo obenem tudi lepo popestril vaš dnevni prostor. Potrebujete le desko in nekaj vodovodnih cevi, kolen in prirobnice, pa bodo drva za kamin postala okras vaše dnevne sobe in ne več zoprna nadloga.

Pripomočki:

Navodila:

  1. Od lesene deske odrežite kos, velik 60 cm x 30 cm.
  2. Odrezan kos pobrusite. Nanj najprej nanesite temeljni sprej, nato pa deščico pobarvajte s črno akrilno barvo v spreju.
  3. Iz vodovodnih cevi sestavite ogrodje vozička, kot je prikazano na spodnji sliki. Predno posamezne kose sestavite skupaj, na navoje nanesite nekaj kapljic sekundnega lepila.
    Naredi SAM: Voziček za kamin iz vodovodnih cevi
  4. Z vijaki na spodnjo stran deščice pritrdite kolesca. Na zgornjo stran postavite ogrodje vozička ter vsako pocinkano koleno s prirobnico privijte na deščico.
  5. Na voziček naložite suha polena in ga postavite pred kamin!
 

Nasveti

 
Nazaj
 
 

So ti všeč vsebine, ki jih objavljamo?

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen o novih objavah, naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.