OBVESTILO O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV, KI SE POŠILJAJO PREKO KONTAKTNEGA SPLETNEGA OBRAZCA

Komu se pošiljajo osebni podatki navedeni na spletnem obrazcu?

Z izpolnitvijo in potrditvijo kontaktnega spletnega obrazca, ki je dostopen na spletni strani podjetja SAM d.o.o. Domžale, posredujete osebne podatke navedene na spletnem obrazcu družbi SAM Podjetje za komercialni inženiring d.o.o. Domžale, Preserska cesta 1, 1235 Radomlje (v nadaljevanju podjetje SAM).

Na podlagi vaše privolitve, oddane preko spletnega obrazca, vas bo podjetje SAM obveščalo o svojih prodajnih novostih in dodatno informiralo o svojem prodajnem programu (v nadaljevanju trženje).

Podjetje SAM, kot upravljavec osebnih podatkov, spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Podjetje SAM osebne podatke obdeluje v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov ima sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Povzetek pravilnika – Politika varstva osebnih podatkov – je javno objavljen na spletni strani podjetja. Vsak posameznik ima poleg seznanitve s politiko varstva pravico, da se na zahtevo seznani tudi z internim pravilnikom podjetja SAM.

Kakšen je postopek pošiljanja osebnih podatkov navedenih na spletnem obrazcu?

Na spletni strani podjetja SAM izpolnite kontaktni spletni obrazec, na katerem morate vpisati vaše ime in priimek ter vaš elektronski naslov. V kolikor želite, pa na obrazcu lahko navedete tudi vašo telefonsko številko.

Izpolnjeni kontaktni obrazec morate še potrditi s klikom na gumb. S to potrditvijo dovoljujete, da podjetje SAM vaše osebne podatke, ki ste jih navedli na spletnem obrazcu, uporabi za namen trženja in s tem posredovanja novosti o prodajnih ponudbah ter hkrati potrjujete, da ste seznanjeni z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, s Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da lahko vašo privolitev za obdelavo kadarkoli prekličete.

Da začnete prejemati informacije na vaš elektronski naslov, morate izpolniti kontaktni obrazec in potrditi e-sporočilo, ki ga dobite na vaš elektronski naslov.

Podjetje SAM bo vaše podatke pričelo obdelovati po izpolnitvi kontaktnega obrazca in po prejemu z vaše strani potrjenega potrditvenega e-sporočila.

Koliko časa in za kakšen namen podjetje SAM obdeluje moje osebne podatke?

Vaše podatke, ki jih navedete na spletnem kontaktnem obrazcu, bo podjetje SAM hranilo v evidenci le za namen trženja oziroma posredovanja novosti o prodajni ponudbi s pomočjo vaših kontaktnih podatkov. Vaši podatki se bodo hranili v evidenci do vašega preklica.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov, ki jih podate na spletnem kontaktnem obrazcu je vaša privolitev, ki jo lahko kadarkoli prekličete z obvestilom na elektronski naslov marketing@sam.si oziroma z ustrezno označitvijo odjave ali preklica ob prejemu e-sporočila s strani podjetja SAM.

Ali se bodo podatki posredovali tretjim osebam?

Podjetje SAM vaših osebnih podatkov brez vaše zahteve nikoli ne bo posredovalo tretjim osebam.

Vaše osebne podatke podjetje SAM brez vaše izrecne privolitve tudi nikoli ne bo posredovalo v druge države ali mednarodne organizacije.

Kdo so uporabniki podatkov?

Uporabnik podatkov je podjetje SAM.

Kako bo podjetje SAM uporabljalo moje osebne podatke, ki jih posredujem s spletnim obrazcem?

Osebne podatke, ki jih posredujete preko kontaktnega spletnega obrazca, bo uporabljalo podjetje SAM za namen oziroma več namenov za katere ste osebne podatke posredovali.

Vaši osebni podatki v podjetju SAM ne bodo predmet avtomatizirane obdelave ali profiliranja.

Kako so zavarovani moji osebni podatki v podjetju SAM?

Zavarovanje osebnih podatkov poteka skladno z določili Pravilnika o varstvu osebnih podatkov. Izpolnjene spletne obrazce prejme družba The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, a State of Georgia limited liability companyd kot pogodbeni obdelovalec podjetja SAM in jih posreduje podjetju SAM.

Po prejemu obrazcev v podjetje SAM osebne podatke iz spletnega obrazca s pravilnikom pooblaščene osebe vnesejo v ustrezno evidenco podjetja SAM. Dostop do računalniškega sistema in evidence je mogoč le preko posamezne računalniške enote in preko osebnega gesla pooblaščenega posameznika. Dostop do prostorov družbe je ustrezno zavarovan.

Kakšne so moje pravice z zvezi z posredovanimi osebnimi podatki?

Podjetje SAM ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Pravico imate, da kontrolirate izvrševanje te obveznosti. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam podjetje SAM omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da podjetje SAM vaše osebne podatke posreduje drugi fizični ali pravni osebi, ki jo vi določite.

Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na elektronski naslov marketing@sam.si.

Podjetje SAM bo na vašo zahtevo odgovorilo v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v roku 30 dni.

V primeru, da z našim odgovorom na vaš zahtevek za preklic obdelave, vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

Upravljavec osebnih podatkov je:
SAM Podjetje za komercialni inženiring d.o.o. Domžale
Preserska cesta 1
1235 Radomlje

Kontaktna oseba za varstvo osebnih podatkov je:
Anita Osolin
e-naslov: marketing@sam.si
telefon: 01 729 88 10

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.