Popravi, preoblikuj.

Popravi, preoblikuj.

08.04.2019

»Naj staro spet postane novo!« pravijo v Preoblikovalnici, socialnem podjetju, v katerem želijo odpadnim materialom dati novo obliko in vrednost. Navdušujejo s čudovitimi izdelki, ki so narejeni z okoljsko zavednimi metodami nadcikliranja in recikliranja️, ter z vizijo, ki spodbuja družbeno, socialno in okoljevarstveno odgovornost

Tudi ko opremljamo ali prenavljamo dom, lahko namesto, da kupujemo novo pohištvo, uporabimo starega. Lahko ga obnovimo, ali pa dele pohištva uporabimo ter iz njega naredimo nekaj povsem drugega - ga recikliramo oz. nadcikliramo. In prav to počnejo v Preoblikovalnici.

Ker verjamemo v njihov slogan »ne nabavi, popravi« in ker nenazadnje tudi naš prodajni asortiman vzpodbuja tovrstno razmišljanje in omogoča njegovo izvedbo, smo se odločili, da jih podpremo v njihovih dejavnostih.

V preteklih mesecih smo skupaj zavihali rokave in ustvarili različne »nadciklirane« izdelke: visečo poličko, rožno mizico, stoličko-poličko in gajbico iz palet. Do konca leta bomo ustvarili še več izdelkov. V sodelovanju s Preoblikovalnico pa pripravljamo tudi ustvarjalne delavnice, v katerih uporabimo odslužene kose pohištva ali druge odpadne materiale ter iz njih naredimo praktično in lično pohištvo.

Preoblikovalnico sestavlja mlada, sproščena in nadvse kreativna ekipa, ki širi navdušenje nad nadcikliranjem in nas z vsakim novim projektom spomni, da pri varovanju okolja šteje vsaka malenkost.

Te zanima kaj smo že naredili skupaj, in kaj vse še bomo? Spremljaj nas na našem Instagram in Facebook profilu!

 

Novice

 
Nazaj
 
 

So ti všeč vsebine, ki jih objavljamo?

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen o novih objavah, naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.