OBVESTILO O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV, KI SE POŠILJAJO OB NAROČILU NA E-NOVICE

Komu se posreduje elektronski naslov, ki ga podam ob prijavi na e-novice?

Elektronski naslov, ki ga podate ob prijavi na e-novice se posreduje družbi SAM Podjetje za komercialni inženiring d.o.o. Domžale, Preserska cesta 1, 1235 Radomlje (v nadaljevanju podjetje SAM).

Na podlagi vaše privolitve, ki ste jo dali ob prijavi na e-novice, vas bo podjetje SAM obveščalo o svojih prodajnih novostih in dodatno informiralo o svojem prodajnem programu (v nadaljevanju trženje).

Podjetje SAM kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vaš elektronski naslov skrbno varovalo in ga brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Podjetje Sam osebne podatke obdeluje v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov ima sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Povzetek pravilnika – Politika varstva osebnih podatkov - je javno objavljen na spletni strani podjetja. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom podjetja SAM.

Kdaj podjetje SAM prejme moj elektronski naslov, ki ga posredujem ob prijavi na e-novice?

Na spletni strani podjetja SAM na obrazcu za prijavo na e-novice vpišete vaš elektronski naslov.

Prijavo na e-novice morate še potrditi s klikom na gumb. S to potrditvijo dovoljujete, da podjetje SAM vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli ob prijavi na e-novice, uporabi za namen trženja in s tem posredovanja novosti o prodajnih ponudbah ter hkrati potrjujete, da ste seznanjeni z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov , s Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da lahko vašo privolitev za obdelavo kadarkoli prekličete.

Da je vaša prijava na e-novice uspešna, morate izpolniti obrazec in potrditi e-sporočilo, ki ga dobite na vaš elektronski naslov.

Podjetje SAM bo vaš elektronski naslov pridobilo in ga začelo obdelovati po potrditvi izpolnitvi obrazca in po prejemu z vaše strani potrjenega potrditvenega e-sporočila.

Koliko časa in za kakšen namen podjetje SAM obdeluje moje osebne podatke?

Vaš elektronski naslov, ki ga navedete ob prijavi na SAM-ove e-novice, podjetje SAM hrani v evidenci za namen trženja, ki se izvaja na način posredovanja novosti o prodajni ponudbi na vaš elektronski naslov, ki ga podjetje SAM hrani do vašega preklica.

Pravna podlaga za obdelavo elektronskega naslova, ki ga podate ob prijavi na SAM-ove e-novice je vaša privolitev, ki jo lahko kadarkoli prekličete z obvestilom na elektronski naslov marketing@sam.si oziroma z ustrezno označitvijo odjave ali preklica ob prejemu e-sporočila s strani podjetja SAM.

Ali se bo moj elektronski naslov posredoval tretjim osebam?

Podjetje SAM vašega elektronskega naslova brez vaše zahteve nikoli ne bo posredovalo tretjim osebam.

Vaš elektronski naslov podjetje SAM brez vaše izrecne privolitve tudi nikoli ne bo posredovalo v druge države ali mednarodne organizacije.

Kdo so uporabniki podatkov?

Uporabnik podatkov je podjetje SAM.

Kako bo podjetje SAM uporabljalo moj elektronski naslov, ki ga posredujem ob prijavi na e-novice?

Elektronski naslov, ki ga posredujete ob prijavi na e-novice, bo uporabljalo podjetje SAM le za lastne potrebe in v skladu z namenom za katerega ste elektronski naslov posredovali.

Kako so zavarovani moji osebni podatki v podjetju SAM?

Zavarovanje osebnih podatkov poteka skladno z določili Pravilnika o varstvu osebnih podatkov. Izpolnjene prijave na e-novice prejme družba The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, a State of Georgia limited liability companyd kot pogodbeni obdelovalec podjetja SAM in jih posreduje podjetju SAM.

Elektronski naslov naveden ob prijavi na e-novice s pravilnikom pooblaščene osebe vnesejo v ustrezno evidenco podjetja SAM. Dostop do računalniškega sistema in evidence je mogoč le preko posamezne računalniške enote in preko osebnega gesla posameznika. Dostop do prostorov družbe je ustrezno zavarovan.

Kakšne so moje pravice z zvezi s posredovanimi osebnimi podatki?

Podjetje SAM ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Pravico imate, da kontrolirate izvrševanje te obveznosti. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam podjetje SAM omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da podjetje SAM vaše osebne podatke prenese na drugo fizično ali pravno osebo, ki jo vi določite.

Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na elektronski naslov marketing@sam.si.

Podjetje SAM bo na vašo zahtevo odgovorilo v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v roku 30 dni.

V primeru, da z našim odgovorom na vaš zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

Upravljavec osebnih podatkov je:
SAM Podjetje za komercialni inženiring d.o.o. Domžale
Preserska cesta 1
1235 Radomlje

Kontaktna oseba za varstvo osebnih podatkov je:
Anita Osolin
e-naslov: marketing@sam.si
telefon: 01 729 88 10

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.