OBVESTILO O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV, KI SO POSREDOVANI OB SODELOVANJU V FACEBOOK NAGRADNI IGRI

Katere osebne podatke moram podati za sodelovanje v nagradni igri?

S sodelovanjem v nagradni igri preko Facebook strani »Sam Trgovine« dovoljujete, da SAM Podjetje za komercialni inženiring d.o.o. Domžale, Preserska cesta 1, 1235 Radomlje (v nadaljevanju: SAM) kot upravljavec osebnih podatkov na Facebook strani »Sam Trgovine« z namenom izžrebanja nagrajenca vpogleda v vaš komentar s katerim odgovorite na nagradno vprašanje ter preveri pravilnost vašega odgovora.

V primeru osvojitve nagrade s sodelovanjem v nagradni igri dovoljujete podjetju SAM, da objavi ime vašega Facebook profila na Facebook strani »Sam trgovine«.

V primeru osvojitve nagrade boste preko zasebnega sporočila na Facebooku s strani podjetja SAM pozvani, da podjetju SAM posredujete še osebno ime ter naslov bivališča. Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni igri strinjate, da lahko SAM v primeru osvojitve nagrade posredovane osebne podatke uporablja za namen predaje nagrade.

Zakaj SAM potrebuje moje podatke?

SAM obdeluje ime vašega Facebook profila le za namen izžrebanja nagrajenca nagradne igre, druge osebne podatke (ime profila, ime, priimek, naslov bivališča) pa le v primeru, da ste nagrajeni in le za namen predaje nagrade. Vaše osebne podatke bo podjetje SAM obdelovalo le do konca nagradne igre.

Osebni podatki, ki jih podjetju SAM posredujete za namen trženja ne bodo predmet avtomatizirane obdelave ali profiliranja.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov, ki jih podate ob vašem sodelovanju v nagradni igri je vaša privolitev, ki jo lahko kadarkoli prekličete z obvestilom na elektronski naslov varstvopodatkov@sam.si. V takem primeru se odpovedujete sodelovanju v nagradni igri.

Varstvo osebnih podatkov

SAM je edini uporabnik vaših osebnih podatkov, ki jih uporablja le za namene za katere ste podali privolitev. SAM, kot upravljavec osebnih podatkov, spoštuje vašo zasebnost, zato brez vaše zahteve oziroma izrecne privolitve vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam in tudi ne v druge države ali mednarodne organizacije.

SAM osebne podatke obdeluje v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov ima sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Povzetek pravilnika – Politika varstva osebnih podatkov – je javno objavljen na spletni strani podjetja.

Pravice v zvezi z osebnimi podatki

SAM ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Pravico imate, da kontrolirate izvrševanje te obveznosti. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam SAM omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da SAM vaše osebne podatke posreduje drugi fizični ali pravni osebi, ki jo vi določite.

Če imate kakršnokoli vprašanje ali zahtevek v zvezi z vašimi pravicami glede obdelave vaših osebnih podatkov, se lahko obrnete na varstvopodatkov@sam.si.

V primeru, da z našim odgovorom na vaš zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu (informacijski pooblaščenec), na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.