Žična panelna ograja AXIS S, DIRICKX (A46799)

Žični paneli Axis S so skupaj s stebri Axor (presek 48 x 68 x 1,5 mm) učinkovit ograjni sistem, ki zagotavljaja edinstven način ograjevanja. Je čistih in modernih oblik, ki navdušuje s svojo ... več

 

Žični paneli Axis S so skupaj s stebri Axor (presek 48 x 68 x 1,5 mm) učinkovit ograjni sistem, ki zagotavljaja edinstven način ograjevanja. Je čistih in modernih oblik, ki navdušuje s svojo enostavnostjo in skladnostjo.

Osnovna barva je zelena ral 6005 in temno siva ral 7016.

Trajnost
Paneli in stebri so jekleni, zaščiteni s plastjo termičnega pocinkanja in nato plastificirani s posebno poliestersko plastifikacijo, kar ograjo učinkovito ščiti pred korozijo. 

Zanesljivost
Visoko stopnjo varnosti ograje nam daje poseben elipsast patentiran steber, v katerega se vpnejo vse vodoravne žice panela brez dodatnih pritrjevalnih elementov. Gostota nosilnih vodoravnih žic na razdalji 100mm in velike ojačitvene izbokline na panelu pa še povečajo trdnost in kompaktnost ograje.

Enostavnost
Zaporedna montaža panelov in stebrov brez uporabe dodatnega pribora je hitra in enostavna.

Kakovost
Kakovost je ena od najpomembnejših odlik izdelkov DIRICKX. Vsi izdelki ustrezajo vsem veljavnim evropskim standardom o kakovosti materialov in postopkov izdelave. Njihova vrhunska zaščita površine proti rjavenju omogoča 10 letno garancijo brez vzdrževanja. Vse kovinske površine so termično zaščitene s plastjo cinka, nato pa še dodatno prevlečene s slojem močno oprijemljive UV stabilizirane poliestrske plastifikacije. Prav ta kombinacija postopkov površinske zaščite je jamstvo za dolgo življenjsko dobo izdelkov.

Garancija
Žični paneli Axis S imajo 10 let garancije. Proizvajalec DIRICKX jamči kakovost površinske zaščite proti rjavenju.

 

Dokumenti

 

Nasveti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.