V mestna središča želimo vrniti vijake, orodje, žarnice in grablje, zato smo v centru prestolnice odprli majhno, a s tehničnim blagom dobro založeno trgovino. Zdaj vam ne bo več treba po vsako pločevinko barve, čopič, elektirčni razdelilec, novo tuš ročko ali žarnico v velike trgovkske centre na obrobju mesta, marveč se boste lahkona poti iz službe ali tržnice ustavili v trgovini SAM, kjer vam bodo prijazni in tehnično dobro podkovani prodajalci z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri.

V tehnični trgovini SAM v centru Ljubljane boste našli več kot 400 različnih vijakov, električno in ročno orodje, zidne barve ter barve za les in kovino, lazure, premaze, čopiče in valjčke, elektro material kot so svetila, žarnice, kable in vodnike, stikala in podaljške, vodovodni material kot so armature in ventili, orodje ter pripomočke za vrt in še mnogo več.

Prodajni program bomo nenehno prilagajali željam in potrebam kupcev in tako poskbeli, da boste imeli vse potrebno za obnovo in vzdrževanje doma na dosegu roke.

 
 
 

Kontaktni podatki

NaslovKontaktOdpiralni časi
SAM LJUBLJANA
Gosposvetska cesta 12
1000 LJUBLJANA

tel: 01 729 88 61, 01 729 88 62

e-pošta: lj@sam.si
www.sam.si

ponedeljek-petek: 9.00 - 19.00
sobota: 9.00 - 13.00 
 
 
 

Lokacija

 
 
 

Vsa prodajna mesta SAM

Podjetje SAM že 25 let obrtnikom in individualnim kupcem zagotavlja pestro ponudbo gradbenega materiala, orodja, železnine, vodovodnega in elektromateriala, keramike, kopalniške opreme, talnih oblog, stavbnega pohištva, izdelkov za vrt ter raznoterih izdelkov široke potrošnje. Sodobne prodajne centre SAM najdete na šestih lokacijah po Sloveniji – v Ljubljani, Jaršah, Domžalah, Mengšu, Kamniku, Nazarjah, Latkovi vasi, Trbovljah in Ormožu – in prav vsi se ponašajo tako s kakovostno ponudbo, kot prijaznostjo in strokovnostjo prodajnih svetovalcev.

Naj gre za gradnjo, prenovo ali preurejanje prostorov v hiši ali več stanovanjskem objektu, vam v prodajnih centrih SAM pomagamo, da bo vaš bivalni prostor kvalitetno zgrajen, obnovljen in vzdrževan. Zaradi bogate baze obrtnikov, ki prav tako kot individualni kupci radi kupujejo pri nas, vam lahko priporočimo pravega strokovnjaka za določeno delo. To nam omogoča več kot 25 let izkušenj na področju sodelovanja s profesionalnimi izvajalci obrtniških del.

 
 
 
 

 • Popolna ponudba
   

  Popolna ponudba

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom.
   
 • Celovita rešitev
   

  Celovita rešitev

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 • Strokovna usposobljenost
   

  Strokovna usposobljenost

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 
 
 

Prijavi se in bodi obveščen
o naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

 

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.