Lokacija

 
 
 

Za kvalitetno bivalno okolje so pri gradnji hiše ali stanovanja potrebni vrhunski materiali in kakovostna izvedba del. Da ohranimo kvaliteto bivanja, da nas hiša pozimi greje in poleti hladi ter nam nudi udobje, ki ga želimo, pa je potrebno nenehno vzdrževanje. V vsakem letnem času moramo zato hiši in njeni okolici posvetiti pozornost z obnovo in sanacijo. Za vse to in še več smo vam že več kot 10 let na voljo v prodajnem centru SAM Trbovlje, da pa bi bilo nakupovanje še prijetnejše in naše usluge še učinkovitejše smo leta 2007 za vas odprli nov, sodoben prodajni center v obrtno industrijski coni Nasipi. Tam vam ponujamo pestro ponudbo kvalitetnega gradbenega materiala, orodja, železnine, vodovodnega in elektromateriala, keramike, kopalniške opreme, talnih oblog, stavbnega pohištva in izdelkov za vrt.

Preberi več 

 
 
 

Kontaktni podatki

NaslovKontaktOdpiralni časi
SAM TRBOVLJE
Nasipi 6 a
1420 Trbovlje
tel: 03 56 14 780, 03 56 14 782, 03 56 14 783
fax: 03 56 14 785
e-pošta: trb@sam.si
www.sam.si
ponedeljek-petek: 7.00 - 19.00
sobota 7.00 - 13.00 

 

  Info Orodja in barve Salon kopalnic
tel: 03 561 47 80 tel: 03 561 47 82 tel: 03 561 47 83
e-pošta: trb@sam.si e-pošta: orodje.trb@sam.si e-pošta: keramika.trb@sam.si

 

Prodaja obrtnikom

Za veleprodajne kupce v vsakem prodajnem centru skrbijo strokovno usposobljeni komercialisti. Nenehno izobraževanje in seznanjanje z novostmi jim omogoča, da lahko ponudijo kupcem najnovejše materiale in najbolj racionalne rešitve. Standarde, ki jih postavljamo, temeljijo predvsem na partnerstvu med kupcem, dobaviteljem in nami. Poleg konkurenčnih cen, stranke pri nas dobijo odličen servis, ki se odraža v tudi v logističnih storitvah. Naša temeljna naloga je, da delo naših kupcev na gradbiščih poteka nemoteno. Kvalitetno delo naših sodelavcev se odraža v številu zadovoljnih kupcev, ki se vsako leto povečuje.

 

Oddelki

 
 
 

3d sprehod

 

Vsa prodajna mesta SAM

Podjetje SAM že 25 let obrtnikom in individualnim kupcem zagotavlja pestro ponudbo gradbenega materiala, orodja, železnine, vodovodnega in elektromateriala, keramike, kopalniške opreme, talnih oblog, stavbnega pohištva, izdelkov za vrt ter raznoterih izdelkov široke potrošnje. Sodobne prodajne centre SAM najdete na šestih lokacijah po Sloveniji – v Ljubljani, Jaršah, Domžalah, Mengšu, Kamniku, Nazarjah, Latkovi vasi, Trbovljah in Ormožu – in prav vsi se ponašajo tako s kakovostno ponudbo, kot prijaznostjo in strokovnostjo prodajnih svetovalcev.

Naj gre za gradnjo, prenovo ali preurejanje prostorov v hiši ali več stanovanjskem objektu, vam v prodajnih centrih SAM pomagamo, da bo vaš bivalni prostor kvalitetno zgrajen, obnovljen in vzdrževan. Zaradi bogate baze obrtnikov, ki prav tako kot individualni kupci radi kupujejo pri nas, vam lahko priporočimo pravega strokovnjaka za določeno delo. To nam omogoča več kot 25 let izkušenj na področju sodelovanja s profesionalnimi izvajalci obrtniških del.

 
 
 
 

 • Popolna ponudba
   

  Popolna ponudba

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom.
   
 • Celovita rešitev
   

  Celovita rešitev

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 • Strokovna usposobljenost
   

  Strokovna usposobljenost

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 
 
 

Prijavi se in bodi obveščen
o naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

 

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.