Železokrivnica v Stranjah pri Kamniku je naš lastni proizvodni obrat za krivljenje betonskega železa za armiranje betonskih konstrukcij. Po gradbeni specifikaciji režemo in krivimo armaturo od premera šest milimetrov vse do premera 32 milimetrov. Najbolj običajne dimenzije stremen imamo tudi na zalogi. 

Kakovostno izvedbo nam omogočajo sodobne naprave in vrhunsko usposobljeni železokrivci.

 
 
 

Kontaktni podatki

NaslovKontaktOdpiralni časi
SAM ŽELEZOKRIVNICA
Zg. Stranje 1a
1242 STAHOVICA

tel: 01 729 62 80
e-pošta: st@sam.si
marjan.osolnik@sam.si
www.sam.si

ponedeljek-petek: 7.00 - 15.00
 
 
 

Lokacija

 
 
 

Vsa prodajna mesta SAM

Podjetje SAM že 25 let obrtnikom in individualnim kupcem zagotavlja pestro ponudbo gradbenega materiala, orodja, železnine, vodovodnega in elektromateriala, keramike, kopalniške opreme, talnih oblog, stavbnega pohištva, izdelkov za vrt ter raznoterih izdelkov široke potrošnje. Sodobne prodajne centre SAM najdete na šestih lokacijah po Sloveniji – v Jaršah pri Radomljah, Domžalah, Kamniku, Latkovi vasi, Nazarjah, Trbovljah in Ormožu – in prav vsi se ponašajo tako s kakovostno ponudbo, kot prijaznostjo in strokovnostjo prodajnih svetovalcev.

Naj gre za gradnjo, prenovo ali preurejanje prostorov v hiši ali več stanovanjskem objektu, vam v prodajnih centrih SAM pomagamo, da bo vaš bivalni prostor kvalitetno zgrajen, obnovljen in vzdrževan. Zaradi bogate baze obrtnikov, ki prav tako kot individualni kupci radi kupujejo pri nas, vam lahko priporočimo pravega strokovnjaka za določeno delo. To nam omogoča več kot 25 let izkušenj na področju sodelovanja s profesionalnimi izvajalci obrtniških del.

 
 
 
 

 • Popolna ponudba
   

  Popolna ponudba

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom.
   
 • Celovita rešitev
   

  Celovita rešitev

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 • Strokovna usposobljenost
   

  Strokovna usposobljenost

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 
 
 
 

Prijavi se in bodi obveščen o naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.