Trgovina SAM Zora Mengeš je eden največjih centrov za strehe v Sloveniji v katerem boste našli vse izdelke za področje krovstva in kleparstva. Nudimo vam široko izbiro strešnih kritin priznanih proizvajalcev, strešna okna, materiale za izolacijo in hidroizolacijo strehe, strešne obrobe ter pločevino za strehe (baker, aluminij, pocinkana pločevina, inox pločevina, titancinkova pločevina ...)

Poleg širokega nabora pločevine imamo v našem prodajnem centru na zalogi tudi pestro ponudbo žlebov ter ostalih krovskih in kleparskih izdelkov kot so cevi, zaključki, kotlički, kolena, snegolovi, objemke, kljuke in podobno. Ti so na voljo v različnih materialih, barvah, velikostih in oblikah, pri izbiri pa vam bodo svetovali naši izkušeni prodajalci.

Preberi več 

 
 
 

Kontaktni podatki

NaslovKontaktOdpiralni časi
SAM ZORA Mengeš
Gorenjska cesta 11
1234 Mengeš
tel: 01 724 73 31
e-pošta: zora@sam.si
www.sam.si
ponedeljek-petek: 7.00 - 19.00
sobota 7.00 - 13.00 

 

  Info komerciala Info trgovina
tel.: 01 724 73 21 tel: 01 724 73 31

 

 

 


Prodaja obrtnikom

Prodaja obrtnikom Sam
Za veleprodajne kupce v vsakem prodajnem centru skrbijo strokovno usposobljeni komercialisti. Nenehno izobraževanje in seznanjanje z novostmi jim omogoča, da lahko ponudijo kupcem najnovejše materiale in najbolj racionalne rešitve. Standarde, ki jih postavljamo, temeljijo predvsem na partnerstvu med kupcem, dobaviteljem in nami. Poleg konkurenčnih cen, stranke pri nas dobijo odličen servis, ki se odraža tudi v logističnih storitvah. Naša temeljna naloga je, da delo naših kupcev na gradbiščih poteka nemoteno. Kvalitetno delo naših sodelavcev se odraža v številu zadovoljnih kupcev, ki se vsako leto povečuje.
 

Kontakti

 
 
 

Lokacija

 
 
 

Vsa prodajna mesta SAM

Podjetje SAM že 25 let obrtnikom in individualnim kupcem zagotavlja pestro ponudbo gradbenega materiala, orodja, železnine, vodovodnega in elektromateriala, keramike, kopalniške opreme, talnih oblog, stavbnega pohištva, izdelkov za vrt ter raznoterih izdelkov široke potrošnje. Sodobne prodajne centre SAM najdete na šestih lokacijah po Sloveniji – v Ljubljani, Jaršah, Domžalah, Mengšu, Kamniku, Nazarjah, Latkovi vasi, Trbovljah in Ormožu – in prav vsi se ponašajo tako s kakovostno ponudbo, kot prijaznostjo in strokovnostjo prodajnih svetovalcev.

Naj gre za gradnjo, prenovo ali preurejanje prostorov v hiši ali več stanovanjskem objektu, vam v prodajnih centrih SAM pomagamo, da bo vaš bivalni prostor kvalitetno zgrajen, obnovljen in vzdrževan. Zaradi bogate baze obrtnikov, ki prav tako kot individualni kupci radi kupujejo pri nas, vam lahko priporočimo pravega strokovnjaka za določeno delo. To nam omogoča več kot 25 let izkušenj na področju sodelovanja s profesionalnimi izvajalci obrtniških del.

 
 
 
 

 • Popolna ponudba
   

  Popolna ponudba

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom.
   
 • Celovita rešitev
   

  Celovita rešitev

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 • Strokovna usposobljenost
   

  Strokovna usposobljenost

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 
 
 

Prijavi se in bodi obveščen
o naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

 

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.