Del vsakega izmed šestih prodajnih centrov SAM so tudi moderna in urejena skladišča. Prevzem blaga poteka hitro in enostavno zahvaljujoč našim skladiščnikom, ki vam blago pomagajo tudi naložiti. Za primere, ko stranke želijo blago dostavljeno na dom, gradbišče ali drugo lokacijo, pa uporabljamo vozni park lastnih in najetih tovornih vozil, s katerimi blago ne le dostavimo, temveč z uporabo tovornih dvigal tudi razložimo.

Da bi proces dostave blaga potekal čim bolj nemoteno, z vaše strani potrebujemo informacije o lokaciji, dostopu, terenu in možnostih odlaganja naročenega in pripeljanega blaga. Od nas pa boste tekom dogovora dobili podatke o minimalnem znesku nakupa za koriščenje brezplačnega prevoza, čas dostave blaga in ostalo. Če vas pogoji dostave zanimajo podrobneje, se prosimo obrnite na vam najbližji prodajni center SAM in pokličite na kontaktno številko ali pošljite elektronsko sporočilo.

 
 
 
<a id=Izmere na domu" />
 
 

V SAMu vam želimo čim bolj olajšati načrtovanje in potek prenove, sanacije ali izgradnje nove kopalnice, zato lahko naši izkušeni svetovalci z oddelka keramike in talnih oblog na željo opravijo izmere na domu. Kako to poteka? Preprosto, oglasite se v katerem izmed petih salonov keramike, dogovorite se za termin, mi pa bomo v prostoru izgradnje ali prenove opravili izmere, ki bodo kasneje osnova za računalniški 3D izris kopalnice s pripadajočo opremo. Skupaj z izkušenimi strokovnjaki boste tako ustvarili kopalnico po vaši meri. Naše 25 letne izkušnje nam omogočajo, da vam priporočimo tudi obrtnike, ki kvalitetno izvedejo vsa pripravljalna in inštalacijska dela ter keramiko položijo v skladu s standardi stroke.

Arhitekt svetuje

 
 
 
<a id=Mešalnica barv" />
 
 

Barve imajo na nas in naše počutje močan vpliv; lahko nas navdihujejo, navdajajo z energijo ali pa pomirjajo. Barve lahko prav tako vplivajo na prostor; lahko ga povečajo, pomanjšajo, razsvetlijo ali pa naredijo bolj skrivnostnega. Da boste našli prave barve za vaš dom imamo v prodajnih centrih SAM Jarše, SAM Kamnik, SAM Latkova vas, SAM Nazarje, SAM Trbovlje in SAM Ormož izkušene strokovnjake, ki vam bodo pomagali pri odločitvi, v mešalnici barv pa vam bodo pripravili tistega izmed tisočih odtenkov, ki ste ga izbrali zase.

V prodajnih centrih SAM Jarše, SAM Kamnik, SAM Latkova vas, SAM Nazarje, SAM Trbovlje in SAM Ormož vam notranje zidne barve, fasadne barve ter različne vrste ometov pripravimo v mešalnici Jumix z barvami slovenskega proizvajalca Jub. Le ta zajema do 24.000 barvnih odtenkov v široki paleti baznih izdelkov, vsi barvni odtenki pa se izdelajo v kratkem času z uporabo računalniške tehnologije in ustrezne strojne opreme.

 
 
 
<a id=Železokrivnica" />
 
 

V železokrivnici SAM Stranje po naročilu izdelujemo krivljeno betonsko železo (armaturo) in stremena za armiranje betonskih konstrukcij. Po gradbeni specifikaciji režemo in krivimo armaturo od premera 6mm pa vse do premera 32mm. Najbolj običajne dimenzije stremen imamo tudi na zalogi. Kvalitetno izvedbo nam omogočajo sodobne naprave in vrhunsko usposobljeni železokrivci, ki se že veselijo vašega naročila. Za točne informacije se prosimo obrnite na vodjo železokrivnice SAM Stranje:

Kontakt:
e-mail: marjan.osolnik@sam.si
telefon: 01 729 62 80
mobilna številka : 041 615 485

Za dodatne informacije smo vam na voljo tudi v vseh naših prodajnih centrih SAM.

 
 
 
<a id=Darilni boni" />
 
 

Se približuje čas za obdarovanje vaših bližnjih? Da ne podarite še enega darila, ki bo obtičalo v predalu, smo za vas pripravili darilne bone. Izdelamo jih po vaši meri, s poljubnim zneskom in v lepi darilni ovojnici. Obdarovanci si bodo tako lahko omislili že dolgo želeno spremembo barve sten v dnevni sobi ali pa komplet orodja, ki si ga želijo vedno pri roki, morda pa se bodo odločili za vrtno pohištvo. Izbirali bodo lahko med več kot 15.000 izdelki za gradnjo, obnovo in sanacijo doma ter našli tistega pravega zase, vam pa bodo zagotovo hvaležni.

 
 
 
<a id=Razrez železa" />
 
 

V prodajnih centrih SAM Jarše, SAM Kamnik, SAM Trbovlje, SAM Latkova vas in SAM Nazarje vam na sodobnih strojih omogočamo razrez pohištvenega železa za izdelavo profilov ograj, vrat, stopnic, rešetk, nadstreškov in drugih železnih konstrukcij. V prodajnem naboru imamo različne dolžine, debeline in oblike pohištvenih cevi in profilov.

 
 
 
 

 • Popolna ponudba
   

  Popolna ponudba

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom.
   
 • Celovita rešitev
   

  Celovita rešitev

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 • Strokovna usposobljenost
   

  Strokovna usposobljenost

  Od prvega telefonskega klica do izdaje blaga v skladišču oz. dostavi na dom
   
 
 
 

Prijavi se in bodi obveščen
o naših ekskluzivnih akcijah, novicah in novostih.

 

Prijavitelj na e-novice dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.